هم صدایی مخالفان در مقاطع خاص!

نوشته شده در توسط

 یادداشت روز حسین شریعتمداری در کیهان  روز دوشنبه دهم تیرماه تحت عنوان “خواب تازه اصحاب فتنه” مرا به یاد برخی استدلال های مخالفان جمهوری اسلامی درباره این انتخابات، کسانی که از نظر ایدئولوژیکی تفکراتی کاملا متفاوت با او دارند، می اندازد.

کیهان می نویسد:” روحاني اگرچه در جبهه اصولگرايان- به مفهوم تقسيم‌بندي‌هاي سياسي- تعريف نشده است و پيش از انتخاب به دليل حمايت برخي گروه‌هاي ضد انقلاب و همسو با فتنه، بيم آن مي‌رفت که با مدعيان اصلاحات گره خورده باشد، ولي مواضع ايشان بعد از انتخابات نشان داد با گفتمان اصولگرايي همخواني فراواني دارد و البته نامزدهاي اصولگرا به دلايلي که اشاره داشته‌ايم، در رقابت انتخاباتي ياد شده با شکست روبرو شده‌اند.”

این تعبیر از مواضع روحانی و “آرزوی” آقای شریعتمداری با تعبیرات مشابهی که مخالفان روحانی که در خارج انتخابات را تحریم کردند و کسانی را که رای می داند به ریشخند می گرفتند،نزدیکی بسیار دارد.

از جمله الهه بقراط در مطلبی در گویا نیوز می نویسد:” هم خود اصلاح طلبان و هم اصولگرایان و ذوب شدگان در رهبری، از ماه‌ها پیش در بوق و کرنا اعلام کردند که اصلاح طلبان در این «انتخابات» جایی ندارند. «عارف» مکلایشان نیز با وجود تأیید شدن، به سود یک شیخ غیر اصلاح طلب که از نظر منافع طبقاتی، نماینده رانت خواران و ثروتمندان تازه به دوران رسیده جمهوری اسلامی و مافیای روحانی- نظامی نزدیک به رفسنجانی و خامنه‌ای است، کنار رفت.”

خانم بقراط در ادامه مطلب خود در ادامه با توهین به دگراندیشان حامی رای به حسن روحانی در این انتخابات می نویسد: تأکید من بر عنوان «شیخ» یک یادآوری وجدانی به آن کسانی است که هر بار تنفر خود را از «شاه و شیخ» اعلام می‌کنند ولی خودشان مانند کبک نمی‌بینند و یا به روی خودشان نمی‌آورند که تمام قد به زیر عبای «شیخ» و «شیوخ» خزیده‌اند، و فکر می‌کنند دیگران هم وا دادن آنها را در برابر «شیخ» نمی‌بینند. چه خوب گفت شاعر که::

از دست بوس، میلِ به پابوس کرده‌ ای

خاک‌ ات به سر، ترقی معکوس کرده‌ای”

در تاریخ 28 خرداد محمد علی اسفنانی ( وابسته به صولگرایان تند رو) سخنگوی کمیسیون حقوق و قضایی مجلس به نوشته سایت بی باک ” در واکنش به شادی بیش از حد دشمنان از روی کار آمدن یک غیر اصولگرا” گقت: در ایران دولت تغییر کرده است نه نظام و آن ها به خود امید واهی ندهند، دشمنان نظام همیشه دنبال بهانه ای هستند که به جمهوری اسلامی آسیب بزنند و از هر اتفاقی در کشور به نفع خود بهره برادری سیاسی کنند. شخصیت آقای روحانی برخلاف انچه تصور می شود شخصیتی معتدل است. وی سوابق مبارزاتی برای پیروزی این انقلاب دارد لذا انتظار به جایی است که  اقای روحانی از ارزش های انقلاب دفاع خواهد کرد.”.

الهه بقراط در مطلب خود که با همبن عنوان “در ایران دولت تغییر کرده نه نظام”  می نویسد: سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اسلامی نیز برای به خود آوردن آنانی که می‌خواهند ریاست جمهوری شیخ حسن روحانی را در جهت سیاست‌های خود تعبیر و تفسیر کنند، در یک گفتگو با سایت «بی باک» واقعیتی را اظهار داشت که در تیتر این مقاله می‌خوانید: «در ایران، دولت تغییر کرده است نه نظام!» این نماینده مجلس در همین جمله، ناخواسته، حقیقتی را نیز بر زبان آورده که معنایش آرزوی جامعه برای تغییرات بنیادین در شرایط کنونی است: این همه شادی و امید برای چیست؟ مگر نظام عوض شده است؟!

حرف نماینده اصولگرای مجلس  روشن است او از خشنودی بخش بزرگی از مخالفان حکومت در خارج و داخل ایران از این تغییرخبر دارد و روی صحبتش با آنهاست که مبادا خیال کنید حکومت عوض شده فقط یک جابجایی صورت گرفته و دولتی رفته و دولتی آمده است.

در ادامه اما کیهان یازدهم تیرماه در یادداشت روز به قلم حسین شریعتمداری مطلبی دارد با همین عنوان: “در ایران دولت تغییر کرده نه نظام” و نوشته است:” کساني از اپوزيسيون هربار با تنفر از شيخ ياد مي‌کنند ولي حالا در انتخابات تغيير کرده‌اند. چه خوب گفت شاعر که: از دست‌بوس، ميل به پابوس کرده‌اي. خاکت به سر، ترقي معکوس کرده‌اي».
اين مطلب را پايگاه اينترنتي گويانيوز از رسانه‌هاي حامي فتنه‌سبز خطاب به برخي هم‌قطاران سابق خود نوشت که مي‌کوشند پيروزي حجت‌الاسلام والمسلمين روحاني را به نام خود يا اپوزيسيون جا بزنند. نويسنده اين مطلب مي‌افزايد: شيخ حسن روحاني حتي اصلاح‌طلب هم نيست و اصلاح‌طلبان حتي از ماه‌ها پيش اعلام کردند که در اين انتخابات جايي ندارند.
گويانيوز تاکيد کرده است: برخي مدعيان بعد از 34 سال هنوز نمي‌دانند که به پابوسي شيخ تنزل کرده‌اند.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *